26.08.2016

8. TÜRKİYE KADIN DİN GÖREVLİLERİ HAFIZLIK FİNAL YARIŞMASI

8. TÜRKİYE KADIN DİN GÖREVLİLERİ HAFIZLIK FİNAL YARIŞMASI KIRIKKALE NUR CAMİİNDE YAPILACAKTIR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 8. Türkiye kadın din görevlileri hafızlık final yarışması 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü öğle namazını müteakip Kırıkkale Nur Camiinde yapılacaktır.

Yarışmaya ülke genelinde yapılan il, ilçe yarışmalarında bölge birincisi olan İstanbul, Ankara, Erzurum, Mardin, Giresun, Kahramanmaraş, Konya, Tekirdağ, Afyonkarahisar ve Bingöl’den 10 hafize kadın din görevlisi katılacaktır.

Saat 13.30’da başlayacak yarışma programında, yarışma öncesi ve sonrası Kur’an ziyafeti verilecek, ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet ÜNAL yarışma öncesi konuşma yapacaktır.

İl Müftüsü Bekir GEREK Hafız Kadın Din Görevlileri 8. Türkiye finalinin Kırıkkale’de yapılmasının ilimiz açısından anlamlı olduğunu vurgulayarak bütün kadınları hafızlık Türkiye finali yarışmasına davet etti. İzleyici olarak sadece kadınların bulunacağını belirtti.