02.09.2016

KURBAN DERİLERİNİZ 200 KİŞİLİK HAFIZLIK BÖLGE KUR’AN KURSUNDA HARÇ OLSUN

İlimizde büyük bir ihtiyaç olan hafızlık bölge yatılı Kur’an Kursunun yapım çalışmaları devam etmektedir. Osmangazi Mahallesinde yapılacak olan Kur’an Kursunun kurban bayramından sonra temeli atılacaktır. Projesi tamamlanarak ruhsatı alınan Bölge Hafızlık Kur’an Kursunun temelinin atılmasında ve inşaatının yapılmasında hayır sahiplerinin yardımına ihtiyaç duyulmaktadır. Zira Kur’an Kursu hayır sahiplerinin yardımları ile yapılacaktır. Kur’an Kursunun binası tamamlandığında ortaokul öğrencilerinin hem hafızlık yapması, hem de İmam-Hatip Ortaokulunda okuması hedeflenmektedir. Böylelikle ilimizdeki önemli bir eksiklik giderilmiş ve Kırıkkaleliler olarak hayırlı bir hizmete birlikte öncülük yapmış olunacaktır.

Böyle bir hayırlı hizmete öncülük yapmada Kurban Bayramı önemli bir fırsattır. Kurban derilerimizi deri toplama merkezlerine makbuz karşılığı teslim ederek hafızlık Kur’an Kursu temelinde harç yapalım. Kırıkkaleli kardeşlerimin bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum.

Kurban Toplama Merkezleri

1. Nur Camii
  2. Canlı Hayvan Pazarı
  3. Yuva Merkez Camii
  4. Yuva Mezarlık Yolu (Gezici Araba)
  5. Arpalık Çukuru (Gezici Araba)

Ayrıca hayırsever insanlarımızı nakdi olarak, ayni olarak demir, çimento vb. inşaat malzemelerini hayır olarak vermeye davet ediyorum. Hayırlarının kabullerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bekir GEREK

İl Müftüsü