14.10.2016

Nur Camiinde Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Nur Camiinde Cuma günleri sabah namazı buluşması bu hafta Valimiz Sayın M. İlker HAKTANKAÇMAZ ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet SAYGILI’nın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Program namaz öncesi İl Müftüsü Bekir GEREK’in hadis sohbetiyle başladı. İl Müftüsü Bekir GEREK camilerde sabah namazı buluşmalarının Diyanet İşleri Başkanlığının önemli bir projesi ve İl Müftülüğünün de önemli bir faaliyeti olduğunu belirterek camilerde sabah namazı buluşmasının aynı zamanda rabbimizin rahmetinin sağanak-sağanak yağdığı seher vaktinde Allah’ın evinde buluşmak olduğunu vurguladı ve mübarek günün bereketli saatinde Kırıkkalelileri Cuma günleri sabah namazına davet etti.

Sabah namazı ve Nur Camii Müezzin-Kayyımlarının yaptığı özel tesbihat ile devam eden programın akabinde Kırıkkale Valisi M. İlker HAKTANKAÇMAZ, Belediye Başkanı Mehmet SAYGILI ve İl Müftüsü Bekir GEREK tarafından cemaate çorba ikram edildi.