21.10.2016

Münhal Kadro İlanı (Bekçi, Şoför)

T.C.

KIRIKKALE VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı        : 82678621-902-03-2171                                                                                       10/10/2016

Konu      : Münhal Kadro İlanı (Bekçi)

İLAN

İlgi      :Kırıkkale Valiliğinin 06.01.2016 tarihli ve 17 sayılı ‘Münhal Kadrolar İlanı İçinYetki Devri’ Oluru.

İlimiz Müftülüğüne bağlı Geylani Erkek Hafızlık (Yatılı) Kur’an Kursunda münhal bulunan Bekçi kadrosuna, sözlü ve mülakat sınavı ile naklen atama yapılacaktır.

Bekçi Olarak Atanabilmek İçin Gereken;

A)Genel Şartlar:

1-Halen görevli olmak ve en az Lise mezunu olmak.

2-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları

taşıyor olmak.

3-Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmenliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

B)Özel Şartlar:

1-Ataması yapılacak görevli Kur’an Kursunun güvenliğini sağlamak üzere gece bekçisi olarak çalıştırılacaktır.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar :

1- Dilekçe

2- İş talep formu

Başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İsteklilerin en geç 24.10.2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İl Müftülüğüne başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 25.10.2016 Salı günü saat 14.00’da İl Müftülüğünde hazır bulunmaları ilan olunur.

S.N

Kadronun yeri

Unvanı

Kadro Derecesi

Adedi

Sınıfı

Kırıkkale

Geylani Erkek Hafızlık (Yatılı) Kur’an Kursu

Bekçi

YHS

T.C.

KIRIKKALE VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı        : 82678621-902-03-2171                                                                                       10/10/2016

Konu      : Münhal Kadro İlanı(Şoför)

İLAN

İlgi      :Kırıkkale Valiliğinin 06.01.2016 tarihli ve 17 sayılı ‘Münhal Kadrolar İlanı İçinYetki Devri’ oluru.

İlimiz Müftülüğünde münhal bulunan şoför kadrosuna Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliği gereğince mülakat ve uygulamalı sınavla, naklen personel alınacaktır.

Şoför Olarak Atanabilmek İçin Gereken Şartlar:

1- Halen görevli olmak.

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları

taşıyor olmak.

3- Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmenliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

4- En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

5- En az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, Şoförlük yapmaya mani herhangi bir özrü bulunmamak.

6- Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak,

7- İl dışından sınava katılacakların son atandığı ilde 2 yılını tamamlamış olmaları (unvan değişikliğinde bu şart aranmaz), İlimize bağlı herhangi bir İlçeden sınava katılacakların bağlı bulundukları İlçe’de 6 ayını doldurmuş olmaları. (aday memurlar hariç). Kendi istekleri üzerine unvan değişikliği ile başka göreve atananlar, atandıkları yerde bu unvanla iki yıl çalışmadıkça yeniden önceki unvan veya görev yerine atanma talebinde bulunamazlar.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar :

1- Dilekçe

2- İş talep formu

İsteklilerin en geç 24/10/2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İl Müftülüğüne başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 25/10/2016 Salı günü saat 13.00’ da İl Müftülüğünde hazır bulunmaları ilan olunur.

S.N

Kadronun yeri