07.12.2016

İl Müftülüğünden Engellilere Konferans

Ülkemizde 8,3 Milyon engelli bulunduğu ve bunun nüfusumuzun yarısını doğrudan yarısını da dolaylı olarak ilgilendirdiğinden dolayı engellilerin manevi bakımı, dini rehberliği ve engelsiz ibadet yapabilmeleri büyük önem kazanmaktadır.  Bu bakımdan engellilere yönelik dini rehberlik, manevi bakım, toplumun yaklaşımlarının nasıl olması gerektiğini aydınlatmak ve bilgilendirmek üzere Kırıkkale müftülüğünce “Dinimizin Engellilere Bakışı” konulu bir konferans tertip edilmiştir.

Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Engelli Hizmetleri Koordinatörü Ömer AYDIN katılacaktır. 8 Aralık Perşembe günü saat 14.00’de Nur Camii Konferans Salonunda yapılacak olan konferansa bütün halkımız davetlidir.