16.02.2017

İL MÜFTÜSÜ ŞAHİN YILDIRIM KESKİN İLÇESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Kırıkkale İl Müftüsü Şahin YILDIRIM Keskin İlçe Müftülüğünde Din görevlileri ile buluştu, Keskin Kaymakamı Muaammer GÖKEN’i, Keskin Belediye Başkanı Dede YILDIRIM’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretin birinci durağında Keskin Din Görevlileri ile Konferans Salonunda bir araya gelen Müftü YILDIRIM, Din Görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada imamların dini konuları tebliğ etmesi noktasında, Peygamber ASM’ın gönderdiği davetçiler gibi olduğunu, bunun için bulunduğu ortamda rehber olmalarını belirtti. Geleceğe güzel bir din, yaşanabilir bir hayat bırakmanın yolları düşünülmeli ve bu uğurda insanlar yüz çevirse de sıkıntılara maruz kalınsa da hizmeti terk etmemeli, İslam'ın güzelliklerini bulunduğu yerlere yaymak için gayret sarf etmek gerektiğini ifade etti.

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM ilçe müftüleriyle yapılan toplantının ardından Keskin Kaymakamı Muaammer GÖKEN’i, Keskin Belediye Başkanı Dede YILDIRIM’ı makamlarında ziyaret etti. Kaymakam ve Belediye Başkanı İl Müftüsü Şahin YILDIRIM’a yeni görevinde başarılar dilediler. İl Müftüsü Şahin YILDIRIM da temennilerinden dolayı teşekkür etti.