28.06.2017

NUR CAMİİNDE BAYRAMLAŞMA

Nur Camii’nde İl Müftüsü Şahin YILDIRIM’ın kıldırdığı bayram namazında bir araya gelen protokol ve halk namaz sonrasında bayramlaştı ve birlikte kahvaltı yaptılar.

Bayramlaşmaya Vali Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Nur Camisinin bahçesinde açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz,” Öncelikle bütün Kırıkkaleli hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Kırıkkale’mizdeki bu güzel atmosfer, bu bayram havası inşallah bundan sonra da devam eder. Bizler bugün rahat bir ortamda oturabiliyorsak, huzur içerisinde oruçlarımızı tutup, bayram kutlayabiliyorsak bu şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde. Bu vesileyle, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Şehit yakınlarımızı şükranla yâd ediyorum ” dedi.

Bayramlaşmanın arkasından Nur Camii avlusunda Kırıkkale Belediyesi tarafından çay ve poğaça ikram edildi.