21.09.2018

Münhal Kadro İlanı (Balışeyh VHKİ ve Memur)

T.C.

KIRIKKALE VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı        : 82678621-902.03- 1891                                                                                      21/09/2018

Konu      : Münhal Kadro İlanı

(V.H.K.İ.- MEMUR)

İLAN

İlimiz Balışeyh İlçe Müftülüğüne ait aşağıda unvanı yazılı kadroya Diyanet İşleri Başkanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği, Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği, ile Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca yazılı, mülakat ve uygulamalı sınavla naklen personel alınacaktır.

V.H.K.İ. Olarak Ataması Yapılacaklarda Aranan Şartlar:

1- Halen görevli olmak.

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları

taşıyor olmak.

3- Diyanet İşleri Başkanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği, Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği, ile Sınav Yönetmenliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

4- En az Lise veya dengi okul mezunu olmak,

5- Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak,

6- Kurumca ya da ilgili kuruluşlarca düzenlenen bilgisayar işletmenliği veya bilgisayar kullanma eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge ya da sertifikaya sahip olmak. (Memur olarak atanacaklarda bu şart aranmaz.)

Başvuru İçin Gerekli Evraklar :

1. Dilekçe (İl dışından müracaat edecekler hizmet cetvelini ekleyeceklerdir)
  2. Bilgisayar Sertifikası (Memur olarak atanacaklarda bu belge istenmez.)

İsteklilerin en geç 05.10.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar İl Müftülüğüne başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 08.10.2018 Pazartesi günü saat 09.00’da İl Müftülüğünde hazır bulunmaları,

İlan olunur.

S.N

Kadronun Bulunduğu Yer