11.07.2019

'Görmem için sen varsın' Projesi ekibi Müftülüğümüze ve Yaz Kuran Kurslarımıza ziyaretler gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı ve Kırıkkale Valiliği tarafından desteklenen “Görmem için sen varsın” projesi kapsamında proje yürütücüleri Müftülüğümüzü ve Yaz Kuran Kurslarında öğrenim gören öğrencilerimizi ziyaret etti.

Proje Koordinatörü görme engelli eğitimci-yazar Bekir AKDENİZ ve ekibi İlçe Müftüsü Ahmet ALTACI'yı makamında ziyaret ederek, Proje hakkında bilgi veren AKDENİZ, sonrasında Yeşil Cami ve Merkez Kız Kuran Kursumuzda Öğrenim gören Yaz Kuran Kursu öğrencilerimizle buluştu.

Açılış konuşmasını yapan Müftü Ahmet ALTACI; 'Görmem içim sen varsın' koordinatörü Bekir AKDENİZ'e ziyaretlerinden ve çalışmalarından dolayı Teşekkür ederek, Bu projede yalnız olmadıklarını, gerçekten önemli bir iş yaptılarını ve Engellilerin hayatlarının kolaylaşması için hepimize görevler düştüğünü söyleyerek konuşmasını bitirdi.

Proje hakkında Öğrencilere bilgi veren AKDENİZ; görme engellilere nasıl davranılması gerektiğini, onlara hayatı kolaylaştıracak faaliyetlerin faydalarını, engelli insanların topumdan beklentilerini ve her insanın engelli olabileceği gibi konularda konuşmalarını yaptı.

Etkinlik Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine ikramda bulunularak son buldu.