Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedellerinin açıklanmasının ardından, Türkiye Diyanet Vakfı Balışeyh Şubemize ilk Vekaletle kurban bağışı yapıldı.
Detay

Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla vekalet yoluyla kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için; Yurt içinde vekâletle kurban kesim bedeli 1.125 TL, Yurt dışında vekâletle kurban kesim bedeli ise 925 TL olarak belirlendi.
Detay

Balışeyh İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Balışeyh Şubesi olarak ilçemizde bulunan mevsimlik işçilerin kaldığı konteynır kent ziyaret edildi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı organizasyonu ile kurban bağışları başlamış olup banka ile 30 Temmuz, Müftülük aracılığıyla 31 Temmuz tarihine kadar devam edecektir.