14.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İlçemizde Konferans programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programda Açılış Konuşmasını İlçe Müftümüz Muhammed KEY yaparken, Selamlama konuşmasını İl Müftümüz Şahin YILIDIRIM gerçekleştirdi.

Programın ilerleyen dakikalarında “Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferansını İl Müftü Yardımcısı Turan ARSLANOĞLU Hocamız icra etti. Konferansında Aile içerisinde Güven, Sevgi,  Merhamet,  İffet ve Adalet kavramlarını vurgulayarak, bu konudaki yaklaşımlarımızı ve Aile içinde iletişimimizi  daha da olumlu hale getirmemiz noktasında tavsiyelerde bulundu.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemize bağlı Çelebi Ortaokulu ve Alıcıyeniyapan Ortaokulu Öğrencileri arasında düzenlenmiş olan “ Hz. Peygamber ve Aile” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

1.Öğrenciye Tablet Bilgisayar,

2. Öğrenciye akıllı saat

3. Öğrenciye para ödülü verildi.

Yarışmaya katılan ancak derece elde edemeyen diğer öğrencilere de hediyeler takdim edildi.

İlçe Müftümüz Muhammed KEY yarışmaya katılan tüm öğrencilere eğitim öğretim hayatları boyunca başılar diledi. Programa teşrif eden Tüm Misafirler ve Tüm Öğrenciler için Hz Peygamberimizin yolundan gitmeye, onu örnek almaya ve O’nun ahlakıyla kendi yaşantımızı süslemeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu ifade etti.