16.09.2019

Din Görevlileri Eylül Ayı Toplantısı

Başkanlığımız ve Müftülüğümüzün toplumumuza sunduğu din hizmetlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi, görevlilerimiz arasında tecrübe paylaşımının sağlanması, yürütülen işlerin değerlendirilmesi ve yeni uygulamaların planlanması amacıyla her ay toplantı gerçekleştirilmektedir.

Bu bağlamda; 16.09.2019 Pazartesi Günü Karakeçili Müftülüğünde Din Görevlileriyle toplantı yapıldı. Toplantı,  Din Görevlilerinin Kuran-ı Kerim (İsra Suresi)  ve Hadis (Hadislerle İslam Kitabı 3. cilt) ezberlerinin dinlenmesiyle başladı. Ezberi yapılan ayet ve hadislerin anlamları üzerinde duruldu. Kitap-makale özetlerin toplanması ve müzakeresinin yapılmasından sonra Din Hizmetlerinin daha etkili ve verimli yürütülebilmesi amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından gönderilen yazılardan oluşan gündemin değerlendirilmesine geçildi.

İlçe Müftümüz Harun KÜÇÜK tarafından dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından toplantı sona erdi.