18.04.2017

İmam-Hatip Kutlu Doğum Programı

İlçemiz İmam-Hatip Lisesinde Kutlu Doğum Programı Yapıldı.

Sunuculuğunu İlçe Vaizimiz, Uğur ÖZTÜRK'ün yapmış olduğu programda İlçemiz Yenice Camii İmam-Hatibi Arif KAYA Kur'an-ı Kerim tilavet ile etti. İlçe Müftümüz Fazlı MUTLU, yaptığı konuşmada; hayatımıza dair ne varsa gıda, giyecekten tutunda insanlar arsaı ilişkilere kadar sahtecilik ve güvensizliğin oluştuğu bir ortam olduğunu ve bunu da insanlığa son rehber olarak gönderilen alemlerin efendisi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)'i anlamakla onun yaşantısını hayatımıza tatbik etmekle düzeltebileceğimizi söyledi.  İlçe Belediye Başkanı Dede YILDIRIM ve İlçe Kaymakamı Muammer KÖKEN' de günün,anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptılar. Programın ardından İlimiz Valisi M. İlker HAKTANKAÇMAZ'ın katılımları ile İmam-Hatip Lisesi bahçesine gül fidanı dikimi yapıldı.Fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.