07.08.2018

Yaz Kur'an Kursları Arası Yarışmaları Yapıldı

Yaz Kur’an Kurslarında eğitim-öğretimin etkinlik ve verimliliğini artırmak amacıyla öğrenciler arasında dini bilgiler ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması yapıldı. Yarışmaya Keskin İlçe müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları ve cami öğrencileri katıldılar. Yapılan dini bilgiler yarışmasında ilçe birincileri erkeklerde Seyifli Köyü Camii öğrencisi Emir İbrahim KANDEMİR olurken kızlarda Seyifli Köyü Camii öğrencisi Hayrunnisa KANDEMİR oldu.

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında ise erkeklerde Hayriye Camii öğrencilerinden İrfan Bedir AKSAN, kızlarda Atiye Ekinci Kur’an Kursu öğrencisi Mervenur KÜRKÇÜ birinci olmuştur.

İlçe Müftü Vekili Uğur ÖZTÜRK, katılımcılara teşekkkür ederken, birinci olan öğrencileri tebrik etti ve hayatlarının geri kalan dönemlerinde başarılar diledi.

Yarışmaya katılıp dereceye giren öğrencilere para ödülü, kalan öğrencilere ise kitap seti hediye edilmiştir.