28.06.2017

Ramazan Etkinlik Programı Yapıldı

İlçe Müftülüğümüz tarafından Yaz Kur'an Kursları Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ramazan Şenliği halk tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Keskin Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Ramazan Şenliği, iftardan önce başladı ve teravih namazının kılınmasına kadar devam etti. Keskin Kaymakamı, Keskin Belediye Başkanı, İlçe Kurum Amirleri, Yaz Kur'an Kurslarında okuyan öğrenciler ve Keskin halkının buluştuğu iftar yemeği programı yapıldı

İlçe Müftüsü Fazlı MUTLU programın açılış konuşmasında, programa katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Müftülük olarak hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğini söyleyen MUTLU, konuşmasını programın hayırlara vesile olması temennisiyle bitirdi.

İftar yemeğinden sonra Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezlerinden biri olan Hacivat-Karagöz orta oyunu sahnelendi. Özellikle çocuklar, iki dostun birbirleriyle olan eğlenceli sohbet ve arkadaşlıklarını anlatan gösteriyi heyecanla izledi.

Hacivat ve Karagöz esprilerine gülen çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği programda katılan misafirlere dondurma, pamuk şeker, Osmanlı macunu, şıra gibi birtakım ikramlarda bulunuldu.