17.03.2017

Şehitlerimizi Anma Programı Yapıldı

İlçe Müftülüğümüz tarafından şehitleri anma programı yapıldı.

Sunuculuğunu İlçemiz Çarşı Camii Müezzin-Kayyımı Adem BAŞER'in yaptığı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program; Merkez Yenice Camii İmam-Hatibi Arif KAYA Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Hazırlanan sinevizyon gösterimlerinin ardından Polatyurdu Köyü Camii İmam-Hatibi Muhittin KAYAHAN ve Meslek Yüksekokul Mescidi İmam-Hatibi Ayhan KÜÇÜKBAL " Anzaklı Ömer " piyesini canlandırdılar. Piyesin ardından Konurhacıobası Köyü Camii İmam-Hatibi Muhammed KASAP " Çanakkale Şehitlerine " şiirini okudu.

Programda İlçe Müftümüz Fazlı MUTLU günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. MUTLU, yaptığı konuşmada; Çanakkale'nin öneminin genç nesillere çok iyi anlatılması gerektiğini bir daha Çanakkale ve 15 Temmuz'ların yaşanmaması için nesillerimizin Dini ve Milli değerlerini öğrenerek yetiştirilmesi gerektiğini söyledi. Program, İlçe Müftümüzün tüm şehitlerimiz için yapmış olduğu duanın ardından sona erdi.