17.07.2017

Yaz Kur'an Kursları15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı Yapıldı

“ Ezanları Susturan Darbelerden Darbeleri Susturan Salalara “ şiarıyla 15 Temmuz 2016 tarihinin sene-i devriyesinde Keskin İlçe Müftülüğü bir dizi program gerçekleştirdi.

Gündüzünde Kaymakamlık toplantı salonunda, Kaymakam Muammer KÖKEN,  Belediye Başkanı Dede YILDIRIM, Daire Amirleri ve Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin katılımları ile 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı Yapıldı.

Program, Din görevlilerinin okuduğu sala ve akabinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığının 15 Temmuz’a özel hazırlamış olduğu sinevizyon gösterimi yayınlandı, sinevizyon gösteriminin ardından yaz Kur’an Kursu öğrencileri tarafından şiir ve ilahiler okundu.  Programda İlçe Müftüsü Fazlı MUTLU tarafından konferans verildi.  Program yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin yapmış olduğu dua ile sona erdi.