29.01.2018

Cezaevinde Dini Bilgiler Yarışması Yapıldı.

İlçe Müftülüğümüz ve Keskin T Tipi Kapalı Cezaevi Müdürlüğü işbirliği ile Dini Bilgiler Yarışması yapıldı.

Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülerin itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi Temel Dini Bilgileri öğrenmeye teşvik etmek amacıyla, adli tutuklu ve hükümlülerden başvuru yapanlar arasında iki aşamalı yapılan yarışmada ilk 3'e girenlere Müftülüğümüz tarafından para hediyesi verildi.

Yarışma sonunda sunuculuğunu İlçe Vaizi Uğur ÖZTÜRK'ün yapmış olduğu programda, Müftülüğümüz Din görevlileri tarafından tasavvuf müziği dinletisi yapıldı. Programda İlçe Müftüsü Fazlı MUTLU'da bir konferans verdi. MUTLU, konferans sonunda programa ve özellikle yarışmaya katılan katılımcılara teşekkür etti.