12.06.2018

Hacı Mustafa Demirci Camii İbadete Açıldı

Demirci ailesi tarafından Keskin ilçesinde yaptırılan Hacı Mustafa Demirci Camii açılış töreninde konuşan Vali Haktankaçmaz, “ Bugün burada açılışını yapacağımız camii, vatandaşlarımızın ibadetlerini yapmalarının yanı sıra İmam Hatip okullarının hemen yanı başında olması nedeniyle uygulama birimi olarak da faaliyet gösterecek. Güzel bir eser olmuş. Bu camiyi yaptıran hayırsever iş adamlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan Hacı Mustafa Demirci Camii’nde ilk Cuma namazı kılındı.

Törene Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Müftü Vekilimiz Uğur ÖZTÜRK, Demirci ailesi ve vatandaşlar katıldı.