18.06.2017

İYİLİK SOFRASI KIRIKKALELİLERİ NUR CAMİİ AVLUSUNDA BULUŞTURDU

İl Müftülüğümüz ile Kırıkkale Belediyesi tarafından birlikte organize edilen 7. Geleneksel Nur Camii Avlusu iftar Programı Nur Cami avlusunda icra edildi. Ramazanın rahmeti, mağfireti ve bereketinin bir yansıması olarak binlerce vatandaşımız birlikte iftar açma ve dua etmenin sevincini yaşadılar.

Programa, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu. Komisyon Başkanı Beşir ATALAY, Vali Mehmet İlker Halktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve İl Müftüsü Şahin Yıldırım ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

İftar öncesi başlayan program Nur Camii Müezzin-Kayyımı Faruk ŞİMŞEK’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM konuşmasında Kırıkkalelileri buluşturan ve geleneksel hale gelen iftar sofrasını gerçekleştirmenin mutluluğuk ve heyecanını yaşadığını belirtti. Bu sene Ramazan ayı faaliyetlerinin “Üzerinde Her Canın Hakkı Var… Bu Ramazan ve Her Zaman” ana teması çerçevesinde yapıldığını ifade etti. Konuşmasının sonunda avlusunda iftar sofrası düzenlediğimiz Nur Camii ve Külliyesinin yapımında katkıda bulunanlara teşekkür etti.