05.10.2017

Nur Camii Konferans Salonunda Öğrenci Programı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerince Nur Camii Konferans Salonunda öğrencilere yönelik program düzenlendi.

Geylani Kur’an Kursu öğrencilerinden Muhammed Çağrı Doğu’nun Kur’an tilaveti ve Fatih Pehlivanlı’nın meal sunması ile başlayan program Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanan sinevizyon gösterisi ile devam etti.

Kürsüye davet edilen İl Müftüsü Şahin Yıldırım konuşmasında haftanın anlam ve öneminden bahseden kısa bir konuşma yaptı.

Beşir Atalay İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Abdullah Ulu İstiklal Marşının 10 kıtasını şiir olarak, Geylani Kur’an Kursu ve Nuran Refik Altaş Ortaokulu öğrencilerinden oluşan koro Nur Camii İmam-Hatibi Murathan Önder’in organizesinde birbirinden güzel ilahiler seslendirdiler.

Program İl Gençlik Spor Müdürlüğü Güreş ve Tekvanda Takımlarının spor gösterileri ile tamamlandı.