17.01.2018

KADIN KONUK EVİ VE ŞİDDET ÖNLEME VE İZLEME MERKEZİ (ŞÖNİM) TANITIM SEMİNERİ

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 15 Ocak 2018 Pazartesi günü Nur Camii Konferans Salonunda Kadın Konuk Evi ile Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM)'in işlevi ve sunduğu hizmetler merkeze alınarak  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri tarafından tanıtım semineri düzenlendi.

Sabah Cami görevlilerine, öğleden sonra da Kur’an Kursu Öğretilerine yönelik olmak üzere iki oturum şeklinde icra edilen programa İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, il müftü yardımcıları, din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri dinleyici olarak katıldı.

Kadına yönelik şiddetin tanımı, türleri, çocuklara yönelik etkileri, nedenleri ve mücadele yöntemleri gibi konular dinleyicilere aktarıldı ve dinleyicilerden gelen sorular görevlilerce cevaplandırıldı.