08.06.2018

İL MÜFTÜLÜĞÜNDE İFTAR PROGRAMI

İl Müftülüğü Lale Yemek Salonunda Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfı Hizmetlerini tanıtmak amacıyla iftar yemeği tertip edildi.

Düzenlenen iftar programına Vali Haktankaçmaz, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, iş adamları, müftülük personeli ve davetliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından davetlilere, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ramazan ayına özel olarak hazırlanan sinevizyon izletildi.

İl Müftüsü Yıldırım, programa iştiraklerinden dolayı başta Vali Haktankaçmaz olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ederek Osmangazi’de kaba inşaatı tamamlanan 200 kişilik Hafızlık Erkek Yatılı Kur’an Kursu hakkında sunum yaptı. Kırıkkale’de yapmayı düşündüğü hizmetlerden bahsetti.

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz da  din hizmetleri alanında yaptıkları katkılardan dolayı iftar programına katılan iş adamlarına teşekkür ederek, yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.