20.11.2018

Nur Camiinde Mevlid Kandili Özel Programı

Nur Camii’nde Mevlid Kandili münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK’ın katılımı ile Mevlidi Nebi Özel Programı icra edildi.

Akşam namazından sonra başlayan Kandil özel programında Kur’an tilaveti, Mevlid, tesbihat ve vaaz etkinlikleri yer aldı.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK vaazında Mevlid-i Nebi Haftasının ana teması olan Peygamberimiz ve Gençlik konusu hakkında cemaati bilgilendirdi. ALBAYRAK vaazında Peygamberimizin bütün insanlığa önder ve rehber olduğunu ve Onun siyerine baktığımız zaman ona ilk iman edenlerin çoğunluğunun gençler olduğunu, peygamberimizin gençlere değer ve sorumluluk verdiğini ifade etti ve konu ile ilgili olarak bazı sahabelerin hayatlarından örnekler verdi.

Kandil Programı Yatsı namazı ve arkasından yapılan özel tesbihat ile sona erdi.