03.10.2019

Camiler ve din Görevlileri Haftası münasebetiyle Cami ve Hayat konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Elif ARSLAN dinleyici olarak da Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrencileri ve bayanlardan oluşan bir kitle katıldı.

Nur Camii Müezzin-Kayyımı Yakup ÖNEY’in Kur'an tilaveti ile başlayan program İl Müftüsü Şahin YILDIRIM’ın açış konuşması ile devam etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Elif ARSLAN konferansında Camilerin hayatımızdaki bilhassa kadınların hayatındaki yerine dair Peygamber (s.a.v) zamanından örnekler verdi ve zamanımızda da nasıl uygulanabileceği ile ilgili dinleyicileri bilgilendirdi.

Konferans programının sonunda Kur’an’ı güzel okuma yarışmasında il birincisi olan personele hediyeleri takdim edildi.