29.04.2019

114 Sure 114 Gençle Buluşuyor Gençler Kürsüde Konuşuyor

Yahşihan İlçe Müftülüğü tarafından Kırıkkale Üniversitesinde öğrenim gören kız ve erkek öğrencilere yönelik 114 sure 114 gençle buluşuyor Gençler Kürsüde Konuşuyor projesi başlatılmıştır.

İlçe Müftüsü Muharrem EVİRGEN ;  Yahşihan Müftülüğüne ait olan  proje Kırıkkale Üniversitesinde okuyan farklı fakültelerde öğrenim gören kız ve erkek öğrencileri kapsamaktadır.Cuma günleri cuma namazlarının kılındığı Gençlik Spor Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunda  öğrencilerimizden katılmak isteyenlerin aldığı sureyi yine aynı salonda surenin içeriği hakkında panel tarzında moderatör eşliğinde sunumu yapılmaktadır.

Kız öğrenciler KYK'da açılan D grubu Kur'an Kurslarımızda Kur'an Kursu öğreticileri ve İlçe Vaizesinin  katkılarıyla 114 Sure 114 Gençler buluşuyor projesi gerçekleşmektedir.

Projenin amacı; Gençlere yüce kitabımız Kur'anı Kerimi'in mesajını benimsetmek,gençlerin hem dünya hem ahiret hayatlarına doğru yön vermelerine katkıda bulunmak ve gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmesine katkı sağlamaktır dedi.