16.07.2019

15 Temmuz Anısına Şehitler Anıldı

15 Temmuz Şehitlerimizi anma proğramları kapsamında ilçe müftülüğümüz 13.07.2018 cuma günü Yahşihan merkez Namık Kemal ilköğretim okulu konferans salonunda saat 10:30 da Yaz Kur'an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri tarafından "Vatan Sevgisi Milli Birlik ve Beraberlik" konulu "15 Temmuz Şehitleri Anma" proğram düzenledi.

Yapılan proğrama; İlçe Kaymakamımız Fatih Yılmaz,Garnizon Komutanı,İlçe emniyet müdürü,daire amirleri ve veliler katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan proğram;Merkez Cami Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimizden Furkan Karatop,Mehmet Göçer ve İstasyon Cami Yaz Kur'an Kursu öğrencisi Emre Solak'ın Kur'an-ı Kerim tilavetleri, Erenler Camii İmam Hatibi Berat Gülsoy ve Müezzin Kayyım Alparslan Erdin hocalarımızın çifte sala okumasıyla devam etti.

İlçe Müftümüz Muharrem Evirgen Hocamızın Selamlama konuşması akabinde Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu sinevizyon gösterimi,Yahşihan ilçe Müftümüzün kaleme aldığı 15 Temmuz şiirinin okunması, Merkez 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin ilahi okuması,Merkez Kız Kur'an Kursu İlahi Grubu ile merkez cami Yaz Kur'an Kursu ilahi grubunun ilahi dinletileri ile anma proğramı devam etti.

İstasyon Cami Yaz Kur'an Kursu öğrencisi Hüseyin Okçu'nun dua etmesiyle proğram sona erdi. Proğram sonunda misafirlere ikramda bulunuldu.

15 TEMMUZ

Karabulutlar Bağdat’da Şam’da

Geliyor Ankara semalarına

Hava sisli puslu ihanet dolu