10.10.2019

Gençlik evinde Gençlerle Hadis Sohbetleri

İlçe Müftümüz Muharrem EVİRGEN Perşembe  akşamları gençlik evinde üniversite öğrencileri ile yaptığı hadis derslerinin 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının açılışına Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa BÜLBÜL ve İl Müftüsü Şahin YILDIRIM'ı davet etti.

Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa BÜLBÜL öğrencilere ilerde ne olmak istediklerini ve mesleki donanım hakkında ne yaptıklarını sorarak öğrencilerin ufuklarını açıcı bilgiler verdi.

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM davete icabet eden Daire Başkanı sayın Bülbül'e ve ev sahipliği yapan İlçe Müftümüz Sayın Evirgen'e katkılarından dolayı teşekkür ederek İlçe Müftümüz Muharrem EVİRGEN hocamızın 22 Ağustos 2019 tarihinde Mekkei Mükerreme'de yazmış olduğu Gönül ihramı Kuşan adlı şiirini Daire Başkanı sayın Bülbüle hediye etti.

İlçe Müftümüz sayın Evirgen'de  katılan hocalarımıza emeği geçen herkese ve üniversite öğrencilerine teşekkür etti.Program sonunda katılan misafirlere ikramda bulunuldu.