01.06.2019

Bahşili Müftülüğü İftar Yemeği Programı

Bahşili İlçe Müftülüğü, Diyanet Vakfı Bahşili Şubesi ve Bahşili Müftülüğü Gençlik Koordünatörlüğünün katkılarıyla Yeşil Camii Bahçesinde İhtıyaç sahiplerine, öğrenci ve ailelerine iftar yemeği verdi. Program Bahşili İlçe Müftüsü Ahmet ALTACI'nın Teşekkür  konuşmasıyla başladı.Ahmet ALTACI konuşmasında; Bizleri bu güzel mekanda, camiinin bahçesinde, minarenin gölgesinde ve gönül sofasında buluşturan Allah'a hamd olsun.Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olmasının yanında aynı zamanda gönül köprülerinin kurulduğu bir aydır. Bizde burada siz öğrencilerimiz ve aileleriyle gönül sorfasında buluştuk. Katılımlarınızdan dolayı sizlere Teşekkür ederim. Değerli gençler sizler bizim için çok değerlisiniz.Sizler bu ülkenin geleceği,yarınlarımızsınız.Sizlere bu imkanları sağlayan Anne Babalarınızı, öğretmenlerinizi seviniz. Vatanınızı ve bayrağınızı seviniz. Camilerimizi seviniz.Ve Vatanımıza asla ihanet etmeyiniz  dedi. AHMET ALTACI konuşmalarını; programa katılan Gülbahar DÖNMEZ'e, İkbal GÜRPINAR'a, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ünal ŞİMŞEK'e ve Öğretmenlerine, Kuran Kursu Öğreticileri ve ailelerine, Din Görevlileri ve ailelerine. ve AA muhabiri Ahmet YAMAN'a katılımlarından dolayı Teşekkür ederek bitirdi.