08.06.2022

BAHŞILI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 04-06 YAŞ KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI.

Bahşılı İlçe Müftülüğüne bağlı Ulu Cami Yaşar ERTUNÇ ve Şehit Erdem MUT 04-06 yaş grubu Kuran Kursu Öğrencileri Barboros İlk okulu salonunda 07.06.2022 Salı günü 2021-2022 Eğitim Öğretim yıl sonu kapanış programı yaptılar.

Programda miniklerimiz yıl boyunca öğrendikleri duaları ezbere okudular. 32 farzı şiir şeklinde saydılar. Sahnede semah gösterimi ve Kabe maketi etrafında tavaf gösterimi sundular. Kuranı Kerimi hatmeden öğrencilerimize okul müdiresince taç giydirildi. Öğrenci, veli ve davetliler yapılan gösterileri ilgi ve takdirle izlediler.

Programın sonunda konuşma yapan İlçe Müftümüz Lütfi KOCATÜRK;

04-06 yaş grubu kurslarının öneminden bahsetti. Küçük yaşta dinini öğrenen nesillerimizin hem ailelerine hem de Vatan ve Milletine faydalı şahsiyetler olacağını ifade ederek, programı hazırlayan Kuran Kursu Öğreticilerimize, öğrencilere, velilere ve programı izlemeye gelen davetlilere teşekkür etti.

Program Kuran Kursu Öğreticileri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etmeleriyle sona erdi.