15.03.2019

Lise Öğrencileri Arasında Şiir Okuma Yarışması

Başkanlığımızca “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” münasebetiyle 2019 yılında da bu kapsamda 81 ilde lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirini ezbere okuma yarışması düzenlenmesi kapsamında İlçemizde düzenlenen yarışmaya Prof. Tbp. Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Altı öğrencinin katıldığı yarışmayı 11. Sınıf öğrencisi Gülyar İRMAK isimli öğrencimiz jüri üyelerinden en yüksek puanı alarak 22.03.2019 tarihinde İl Müftülüğünde yapılacak olan İlçe birincilerinin katılacağı yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilere Müftülüğümüz tarafından hediye olarak Kur’an-ı Kerim, Kalem Seti ve Başkanlığımızın çeşitli yayınlarından oluşan kitaplar hediye edilmiştir. Birinci olan Gülyar İRMAK isimli öğrencimize de birincilik ödülü olan çeyrek altın İlçe Kaymakam V. Sn. Mücahit ÖZTÜRK tarafından takdim edilmiştir.

Katılımlarından dolayı İlçe Kaymakam V. Sn. Mücahit ÖZTÜRK’e jüri üyeliği ve başkanlığını yapan İlçe Müftümüz Mehmet Fatih ÖZTÜRK’e İlçe Milli Eğitim Şb. Müdürü Salih MORGÜL’e, Çarşı Merkez Camii Müezzin Kayyımı (İlçe Gençlik Koordinatörü) Hakan İLELİ’ ye ve yarışmaya katılan bütün öğrenci ve misafirlerimize teşekkür ederiz.