23.10.2020

Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye Verme Töreni

İlçemiz Toki konutlarında ikamet edip gönüllü olarak Kur'an okumayı öğrenmek isteyen çocuklarımıza Kur'an Kursu Hocamız Zehra Key tarafından (mesai saati dışında) Kur'an-ı Kerim dersi veriliyor. Hamdolsun! Bugün yaptığımız tören ile 1.5 ay içinde Kur-an okumayı öğrenen yavrularımızın sayısı 3 oldu.

Yapılan törende İlçe Müftümüz Muhammed KEY, bu vazifenin sadece mesai saatleriyle olmadığını hatırlatması ve diğer görevlilere örnek teşkil etmesinden dolayı Zehra hocamıza teşekkür ederek, Zehra Ayan ve Betül Uluyol adlı öğrencilerimize hediyelerini verdi. Ayrıca Sayın Müftümüz, Kur'an öğrenmenin yaşının olmadığını belirterek çocuklarının dini eğitim almasını önemsemeleri ve ilgilerinden dolayı değerli velileri tebrik etti.