26.04.2019

BARAKLI KURAN KURSUNDA KONFERANS

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Baraklı Köyü Kuran kursunda eğitime devam eden öğrenciler ve köydeki diğer bayanların katılımıyla, Kurs Öğreticisi Zeynep GÜMÜŞER hocanın organizesiyle 25.04.2019 Perşembe günü ilçemiz Müftüsü Ömer KAYHAN tarafından "İbadetlerimizin hayatımıza yansımaları" konulu konferans sunumu gerçekleştirildi.Proğrama ilgilerinden dolayı Müftümüz katılımcılara teşekkür etti. "İbadetlerin hayatımızı olumlu anlamda değiştirmesi geraktiğini " söyleyen müftümüz buradaki Kuran meşalesinin sürekli yanması gerektiğini ifade ederek halkımızın kuran kurslarına sahip olmaya devam etmesini söyledi.Proğram konferansa katılan herkese yemek ikram edilmesinin ardından yapılan dua ile son buldu.