27.05.2019

4-6 Yaş Kuran Kursu Yıl Sonu Töreni

Başkanlığımız, yürütülen yaygın din eğitimi hizmetinden toplumun tüm kesimlerinin etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesi amacından hareketle 4-6 (48-72 ay) yaş seviyesindeki çocuklarımızın İslam dininin değerlerini öğrenmesi, kazandığı bu değerleri hayatında kullanabilmesi, Peygamberimiz Hz.Muhammed (sav)’i tanıyıp rol model almalarını, sağlıklı bir din ve ahlak gelişimine sahip olmalarını amaç edinmektedir.

Bu bağlamda; Karakeçili Müftülüğü 4-6 Yaş Kuran Kursu, İlçe Müftümüz Harun KÜÇÜK’ün de katıldığı bir programla yıl sonu kapanışını gerçekleştirdi. Kurs Öğreticisi Büşra ÖZBEN’in organizesinde öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda öğrenciler bir yıl boyunca öğrendiklerini sergiledi. İlçe Müftümüz tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.