28.11.2018

Keskin İlçe Müftülüğü tarafından Peygamberimiz ve Gençlik temalı konferans programı yapıldı.

2018 Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftümüz Selami AYKUL’un konuşmacı olarak yer aldığı Mevlid-i Nebi programı;  İlçe Kaymakamı Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Dede YILDIRIM, Daire amirleri ve halkın yoğun bir katılımı ile gerçekleşti. Program, Keskin Meslek Yüksekokul Mescidi İmam-Hatibi Ayhan KÜÇÜKBAL’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Kaymakamı Muammer KÖKEN programda selamlama konuşması yaptı. İlçe Kaymakamı yaptığı konuşmada; Salih bireyler ve ahlaklı bir toplumun İslam’ı ve milletimizi aydınlığa erdireceğinden bahsetti. Selamlama konuşmasından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından haftaya özel hazırlanan Peygamberimiz ve Gençlik konulu sinevizyon gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından İlçe Müftüsü Selami AYKUL, Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferans verdi.  İlçe Müftüsü yaptığı konuşmada; Peygamber Efendimizin gençlere karşı nasıl bir davranış sergilediği, günümüz ahlaki sorunlarından, sosyal medyanın insanlarımız ve gençlerimiz üzerindeki olumsuz etkilerinden bahsetti. Program İlçe Vaizi Uğur ÖZTÜRK’ün yapmış olduğu dua ile sona erdi.