18.03.2019

Lise Öğrencileri Arası "Çanakkale Şehitlerine" Şiirini Ezbere Okuma Yarışması

İlçe Müftülüğümüz tarafından 'Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" Şiiri Lise Öğrencileri Arasında Şiir Yarışması' düzenlendi. İlçe Müftümüz yarışma öncesi yaptığı konuşmasında "Çanakkale ruhunun gençlerde hala var olduğunu, bunun milli bilincin ve şuruun yerinde olduğunu gösterdiğini" dile getirdi. yapılan yarışmaya 7 öğreci katıldı. Yarışma öncesi ilkokul öğrencisi Çanakkale Şehitlerine şiirini okudu. Yarışmada Keskin Anadolu Lisesi Öğrencisi Yasemin Ünver birinci, Keskin Anadolu İmam - Hatip Lisesi Öğrencisi Nihat BARAL ikinci, İbni Sina Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Sılanur BULUT üçüncü, oldular. Yarışmada birinciye çeyrek altın, ikinci ve üçüncüye para ödülü verildi, yarışmaya katılan öğrencilere kitap hediye edildi.