20.02.2020

Şubat Ayı Mutat Toplantısı Yapıldı

Şubat Ayı, aylık mutat toplantısı personelimizin katılımıyla yapıldı. Toplantıya katılan İl Müftüsü Şahin YILDIRIM personel ile hasbihal ederek sıkıntılarını,dertlerini paylaşmalarını istedi. İl Müftüsü Şahin YILDIRIM meslek hayatındaki tecrübelerini ve anılarını Din Görevlisi arkadaşlarımız ile paylaştı. 'Burada bulunmaktan dolayı mutluyum' dedi. Toplantının sonunda İlçe Müftümüz Selami AYKUL katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Toplantı sonrasında İl Müftüsü Şahin YILDIRIM ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ İlçe Müftümüz Selami AYKUL'u yeni hizmet binasında ziyaret ettiler; Yeni Hizmet Binasını ve Yatılı Hafızlık Kuran Kursunu gezdiler; Hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulunan heyet, sonrasında Kaymakam Tekin ERDEMİR'i makamında ziyaret ettiler.