14.07.2021

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Kahvaltıda Buluştu

2021 Yılı Yaz Kur'an Kursu'nda eğitim-öğretime devam eden Keskin İlçe Müftülüğü öğrencileri, Keskin İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunda, kahvaltı için bir araya geldi.

500 kadar öğrencimiz, İlçe Daire amirleri ve Din görevlilerimizin katıldığı kahvaltı programı yoğun katılımla gerçekleşti İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa ÖLMEZ, Yaz Kur'an Kurslarında okuyan öğrencileri, düzenleyebilecekleri spor etkinliklerine davet etti. Sonrasında konuşan İlçe Müftüsü Selami AYKUL, çocuklarımızı kaynaştırmak, camiye gelmelerini daha zevkli bir hale getirmek amacıyla böyle bir etkinlik yapıldığını belirtti. Kurs boyunca çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi camilerimizin atmosferinde buluşturacaklarını ifade etti. İlçe Müftüsü Selami AYKUL, programın koordine edilmesini sağlayan İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörü Adem BAŞER'e ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından kahvaltı ikramı yapıldı.