11.08.2021

YAZ KUR'AN KURSLARI ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

İlçemiz Müftülüğü bünyesinde bulunan merkez ve köy Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik bilgi yarışması yapıldı.

Yarışma sözlerin en güzeli olan ve ilçemiz Meslek Yüksekokulu İmam-Hatibi Ayhan KÜÇÜKBAL'ın okumuş olduğu Kur'anı Kerim tilavetiyle başladı. Bütün Kur'an Kursu öğrenci, öğretici ve velilerimizin seyirci olarak katıldığı yarışmaya İlçemiz genelinde 17 Kur'an Kursu öğrencisi katıldı. Çok heyecanlı geçen yarışmada Hayriye Kur'an Kursu öğrencisi Hayrunnisa KARAKUŞ ve Yenice Kur'an Kursu öğrencisi Sümeyye Hafsa İSİ birinci olurlarken Yenimahalle Camii Kur'an Kursu öğrencisi Fatma Naz BAŞAY ikinci oldu. Yarışmada dereceye giren birincilere 300 TL, ikinci gelen öğrenciye ise 250 TL hediye verildi.

Yarışma sonunda konuşan İlçe Müftüsü Vekili Nazım KÖSEOĞLU; ödülleri takdim ederken yarışmacı öğrencilerimiz içerisinden ilk üçü seçmekte çok zorlandıklarını, bu da hocalarımızın öğrencilerini yarışmaya mükemmel şekilde hazrırladıklarını gösterdiğini ifade etti. Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve onları yetiştiren hoca arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, kendilerinin bu gayret ve çabalarının esasen Rabbimiz tarafından mükafatlandırılmasını niyaz ediyorum dedi.

Yarışmanın organizasyonunda emeği geçen başta İlçe Gençlik Koordinatörü Adem BAŞER ve ekibine ayrıca ismini sayamadığımız bütün hocalarımıza teşekkür etti.