22.01.2024

KESKİN MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSUMUZDA KARNE HEYECANI.

Keskin ilçe Müftülüğümüze bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetine devam eden 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzda bugün miniklerin karne heyecanı vardı. Merkez Güzergah Camimiz bünyesinde hizmet veren kursumuzdaki 4-6 grubu öğrencilerimiz ilk karnelerini ilçe müftümüz Erol Kılıç'ın elinden aldılar. Karne töreninde yaptığı  konuşmada ilçe müftümüz şunları söledi: "Ağaç yaş iken eğilir. Yavrularımızı daha küçük yaşta milli ve manevi değerlerimizle donanımlı bir şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu nedenle evlatlarını bize emanet eden velilerimize, kurs öğreticimize ve diğer görevlilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bugün ilk karne mutluluğuna şahit olduğumuz bu güzel yavrularımızın meslek sahibi olduklarını, yuva kurduklarını görmeyi de Allah ailelerine nasip etsin" dedi. Konuşmanın sonunda miniklere karnelerini ve madalyalarını takdim eden ilçe müfrümüz çocuklarla beraber pasta kesti.
Keskin İlçe Müftülüğü olarak biz de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde katkısı herkese teşekkür ediyoruz