22.01.2024

HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİMİZE İLÇE MÜFTÜMÜZDEN KARNE HEDİYESİ

HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİMİZE İLÇE MÜFTÜMÜZDEN KARNE HEDİYESİ.

Örgün eğitim ile birlikte hafızlık eğitimine devam eden Keskin Yatılı Hafızlık Kur'an Kursumuzdaki öğrencilerimize ilçe müftümüz Erol Kılıç karne hediyesi vererek ikramlarda bulundu. Geçtiğimiz hafta bütün okullarımızda olduğu gibi Keskin İmam Hatip lisesi'ndeki eğitimlerine devam eden hafızlık öğrencilerimiz de karne almanın sevincini yaşadılar. Bir taraftan akranları gibi okullarındaki derslerine devam ederken diğer taraftan Allah'ın kelamını ezberleme gayreti içerisindeki olan öğrencilerimizi gayretlerinden ve başarılarından dolayı tebrik eden ilçe müftümüz, genç hafız adaylarının ödüllerini vermeden önce hafızlığın öneminden bahsederek başta öğrencilerimizin kendileri olmak üzere ailelerine ve emeği geçen hocalarımıza teşekkür etti.