08.02.2024

KESKİN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ EĞİTİM FAALİYETLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

KESKİN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ EĞİTİM FAALİYETLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumu din konusunda aydınlatma görevini yerine getirirken yürüttüğü en önemli faaliyetlerinden biri de vaaz ve irşat hizmetleridir. Bu önemli hizmetin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için Keskin İlçe Müftülüğümüze bağlı olarak din hizmeti veren personele yönelik "Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu" düzenlendi.
İki hafta devam eden kursta İlçe Müftümüz Erol KILIÇ tarafından kursiyerlere vaaz hazırlama ilkeleri, topluluk önünde etkili konuşma stratejileri, beden dili ve diksiyon kuralları gibi konularda pratik eğitimler verildi.
 Kursun son dersi ise İl Müftümüz Hasan Hayri YAŞAR tarafından yapıldı. Vaaz ve irşat faaliyetleri hususundaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaşan il müftümüz, katılımcıları ve kursu düzenleyen ilçe müftümüz Erol Kılıç'ı tebrik etti.
 Programı başarıyla tamamlayan katılımcılara belgeleri İl Müftümüz Hasan Hayri Yaşar tarafından verildi.