01.03.2024

İLÇE MÜFTÜMÜZ HAFIZLIĞA GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZİ DİNLEDİ.

Geçtiğimiz yıl faaliyetine başlayan Keskin Yatılı Hafızlık  Kursumuzda öğrenim gören öğrencilerimiz temel eğitimlerini tamamlayarak hafızlıklarına başladılar. İlçe müftümüz Erol Kılıç temel eğitimden hafızlığa geçen öğrencilerimizi makımında ağırlayarak öğrencilerimize bir süre sohbet etti. Hafızlığa geçen öğrencilerimizden Kur'an-ı Kerim dinleyen ilçe müftümüz hafızlığın öneminden bahsetti. İlçe Müftümüz Erol KILIÇ öğrencilerimize ailelerinin, ilçe müftülüğümüzün ve Keskin halkımızın kendilerine büyük bir umut bağladığını dolayısıyla bu süreçte sabırlı ve gayretli bir şekilde hafızlıklarını tamamlayarak topluma faydalı bireyler olmaları hususunu vurgulayarak önemli tavsiyelerde bulundu. Keskinimiz için adeta manevi bir sigorta, kıymetli bir imkan ve paha biçilmez bir değer olan Yatılı Hafızlık Kur'an Kursumuzun yaşatılması için Kırıkkale ve Keskin halkımızın da desteğinin önemli olduğunun altını çizen ilçe müftümüz kurs öğreticilerine ve öğrencilerine teşekkür etti.