23.11.2018

Kadınlara Yönelik Konferans

Nur Camii Konferans Salonunda Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle kadınlara yönelik konferans programı düzenlendi. Programa İl müftüsü Şahin YILDIRIM, İl müdürleri eşleri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri ile Din Görevlileri eşleri katıldı.

Sunuculuğunu Bağlarbaşı Kur’an Kursu Öğreticisi Kübra ŞAHİN’in yaptığı program Çarşı Camii Müezzin-Kayyımı Mehmet SULUKAN’ın Kur’an tilaveti ile başladı ve Kübra ŞAHİN’in okuduğu “Sen Yoktun” isimli şiiri ile devam etti.

2018 Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Peygamberimiz ve Gençlik temalı sinevizyon gösterisi izletildi.

Konferans programına konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ konferansında, dinleyicileri günümüz gençliğinin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri hakkında bilgilendirdi.

Konferansın arkasından Kur’an Kursu Öğreticileri İlahi Grubu tarafından ilahiler seslendirilerek program sona erdi.