14.12.2018

İl Müftüsü Şahin Yıldırım Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi başkanı ve üyeleri tarafından makamında ziyaret edildi.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından makamında ziyaret edildi.

Düzenlenen ziyarette İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve Dernek Başkanı Rıfat Öcal şehitlik ve şehit yakınları ile ilgili faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde buldular.

Başkan Öcal “Şehitlerimizi Şahadet yıldönümlerinde düzenlediğimiz programlarda, Derneğimizde düzenlenen Salı erkeklere, Çarşamba kadınlara yönelik Dini sohbetlerde ve her Cuma ailelerimizin evlerinde ziyaretler ile bizlerin her fırsatta yanımızda olarak manevi destek sağlayan kurumların başlarında geliyorsunuz.” dedi.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım “Göreve başladığım günden itibaren şahsım, mesai arkadaşlarımızla beraber Şehitlerimizin emanetleri ve Gazilerimiz için daha neler yapabiliriz, sizlere daha çok nasıl destek olabiliriz gibi çalışmalar içerisindeyiz. Bizler İl Müftülüğü olarak her zaman manevi desteklerle yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bütün Şehitlerimizin ruhları şad olsun, Yüce Rabbimiz sizlerin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Programda, İl Müftüsü Şahin Yıldırım’a, Hac – ve Umre İşleri Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar’a ve Yaylacık Mahallesi Kız Kur’an Kursu Hocası Fatma Sarıbuğa’ya Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Plaket takdim edildi.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından ziyarete gelen Dernek üyelerine “Peygamber Efendimiz ve Gençler” isimli kitap hediye edildi.