17.01.2019

Minik Bedenli Büyük Yürekli Çocuklardan Yemen'e Anlamlı Yardım

İsra Kur’an Kursu 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri kendi yaptıkları kumbaralarda biriktirdikleri paraları Yemenli çocuklara yardım amacıyla İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı Şahin YILDIRIM’a teslim ettiler.

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, ülke olarak her zaman mazlum ve mağdurların yanında olduğumuzu, bunun insaniyete verdiği değer olarak dinimizin bir gereği olduğunu, İsra Kur’an Kursu 4-6 yaş grubunda öğrenim gören minik bedenli fakat kocaman yürekli çocukların Yemenli çocuklar için yaptıkları yardımın bunun en latif örneklerinden biri olduğunu ifade ederek bu anlamlı günde bütün çocuklarla ayrı-ayrı fotoğraf karesinde yer aldı. Aynı zamanda organizasyonda yer alan Kur’an Kursu Öğreticilerine de teşekkür etti.