01.02.2019

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tanıtımı Amacıyla Kurumlar Ziyaret Edildi

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Müftü Yardımcısı Kübra GÖKER ve Kur’an Kursu öğreticilerinden oluşan bir grup diyanet personeli tarafından, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ziyaret edildi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yapılan ziyaret programında kurum personeline yönelik Kırıkkale İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri tanıtımı ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda Kırıkkale İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtımı gerçekleştirildi. Çalışan bayanlara yönelik mesai sonu, hafta sonu düzenlenen Kur’an eğitimi ve Perşembe günleri düzenlenen sohbet programı hakkında bilgiler verildi ve kurum personeli programa davet edildi.

Ziyaret sonunda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice UĞURLU ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur ATAR ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.