08.04.2019

Dumlupınar Camii Gençlik Kulübü Şehitlik Derneğini Ziyaret etti

Dumlupınar Camii Gençlik Kulübü üyesi gençler İl Müftüsü Şahin YILDIRIM ile birlikte Kırıkkale Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret ettiler. Ziyaret programına kulüp üyesi gençler ile birlikte İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, dernek başkanı Rıfat ÖCAL, Dumlupınar Camii İmam-Hatibi Yunis ESEN, Yaylacık Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma SARIBUĞA ve dernek üyesi şehit ailelileri katıldı.

Program Dumlupınar Camii İmam-Hatibi Yunis Esen’in şehitlerimiz için Kur’an tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Şahin YILDIRIM tarafından yapılan duanın arkasından Dumlupınar Camii Gençlik Kulübü üyesi gençler tarafından ilahiler seslendirildi. İl Müftüsü Şahin YILDIRIM konuşmasında şehitliğin önemini ve başta Çanakkale savaşında olduğu gibi ecdadımızın fedakârlıklarının gençlerimiz tarafından taze tutulmasının gerektiğini onlara karşı minnet borcumuzu ve vatan sevgisini ancak bu şekilde sonraki nesillerimize aktarabileceğimizi ifade etti.