10.04.2019

Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mehmet SAYGILI makamında ziyaret edildi

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Müftü Yardımcıları Ertuğrul GÖRGÜLÜ ve Kübra GÖKER, Şube Müdürleri ve Vaizler ile birlikte Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mehmet SAYGILI makamında ziyaret etti

Ziyarette İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilmesinden dolayı Mehmet SAYGILI’yı tebrik etti ve ilimiz için hayırlı hizmetler diledi. Müftü YILDIRIM konuşmasında İl Müftülüğünce yapılan hizmetlere özellikle Aile ve dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri tarafından devam ettirilen projeler hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Mehmet SAYGILI da İl Müftüsü Şahin YILDIRIM ve Müftülük personelinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda İl Müftüsü Şahin YILDIRIM tarafından Belediye Başkanına kitap hediye edildi.