18.02.2020

ADRB tarafından Din Görevlilerine yönelik "Temel Aile Bilinci” konulu seminer düzenlendi.

TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMİ

Kırıkkale İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Din Görevlilerine yönelik 3 gün süre ile “Temel Aile Bilinci” konulu seminer düzenlendi.

Eğitim semineri Kırıkkale İl Müftülüğü Seminer salonunda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda görevli vaizler tarafından gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapmak üzere programa katılan İl Müftüsü Şahin YILDIRIM program hakkında dinleyicileri bilgilendirdi. Ailenin toplumun çekirdeği hükmünde olduğunu, temel aile bilincinin anlaşılması ve anlatılmasının toplum açısından ne derece önemli olduğuna değinerek toplumsal problemlerin çözümü için temel aile bilincinin kazandırılması gerektiğini ifade etti.

Din Görevlilerine yönelik düzenlenen program iki farklı grup halinde ve 3 gün süre ile gerçekleştirilmiştir. Eğitimin sonunda görevlilere katılım belgesi verilmiştir.